GÜNDEM

Tümü

Yazılım Mühendisi ve Eğitmen İsveç Kralı Mehmet Can Seyhan

(1 Yil, 5 Ay önce) 47,95 B İzlenme
Sıfırdan Zirveye uzanan ilham verici gerçek bir başarı hikayesi …

Sıfırdan Zirveye uzanan ilham verici gerçek bir başarı hikayesi …

Sosyal medyada İsveç Kralı adıyla tanınan Mehmet Can Seyhan'ın hayat hikayesi gerçekten de çok ilham verici. Zira 4 yaşında yetim kalan, 12 yaşında okula ara vererek çalışmaya başlayan Mehmet Can Seyhan, daha sonra 14 yaşında tekrar okula geri dönerek, gündüzleri okula devam etmiş ve akşamları ise part-time işlere giderek çalışmış.

2017 yılında Yazılım Mühendisi olarak çalışmaya başlayan ve aynı zamanda 4 dil bilen (Türkçe, İngilizce İsveççe, Kürtçe) Mehmet Can Seyhan, o süre içinde eğitimler alarak, eğitimci olmuş ve 2018 yılından itibaren de yazılım eğitimi verip, yazılım işleri yapıyor. 2019 yılında İsveç'e taşınan Mehmet Can Seyhan , İsveç ve Fransa'da yazılımcı olarak çalışırken aynı zamanda bu alanda da eğitimler vermeye devam ediyor.

2020 yılında kendi yazılım şirketini kuran Mehmet Can Seyhan, 2021 yılında ise Yazılım Eğitim Akademisini kurarak, aktif olarak bu alanda hem İngilizce hem de Türkçe eğitimler vermeye devam etmekte..

En önemlisi de verdiği üniversite onaylı, e-devlette sorgulanabilir, uluslararası geçerliliği olan sertifika ve kaliteli eğitimiyle, kurs sonucunda öğrencilerinin yazılım dünyasında tercih edilmesi ve çok kolaylıkla işe girebiliyor olmaları.

Türkiye'nin Anadolu’dan çıkardığı parlak simalardan biri olan yazılım mühendisi, eğitmen Mehmet Can Seyhan Yazılım alanında eğitimler vermeye ve kaliteli eğitimi ile fark yaratarak tüm dünyada adını duyurmaya devam ediyor.

Ayrıca eğitime gönül veren ve bu alanda herkese yardımcı olmaya çalışan Mehmet Can Seyhan, İsveç kralı adıyla açtığı Youtube kanalı ile Bootcamp eğitimlerine maddi sebeplerden dolayı katılamayanlara, paylaştığı IOS/Swift eğitim video içeriklerini ücretsiz olarak sunuyor.

Gelecek ve gençlerimiz adına umut veren Mehmet Can Seyhan’a yazılım eğitimlerinde ve yazılım dünyasında başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

O ve onun gibi gençlerin başarılarıyla gurur duyuyor ve  hikayelerinin her zaman takipçisi olarak, gençlerimize ilham vereceğini umut ediyoruz…                                                              

Bilgi almak isteyenler için Instagram hesabı: isveckrali_

 

#mehmetcanseyhan #yazılım #eğitim #web #mobil #isveçkralı #isveç #it

 


SÜPER LİG
İSTANBUL
EURO
34.9265
DOLAR
32.1940